Lekkompisen

2014-10-14 @ 11:23:21
Igår var Matti verkligen i sitt ässe! Jag hade valt att motionera honom mycket sent då jag tänkte att han skulle få busa av sig i manegen, och till hans lycka var hagkompisen också i manegen, så efter att de ridit klart fick de två kompisarna busa runt i manegen, och jessus vilken fart Matti hade!
 
Matti älskar verkligen att leka med någon hästkompis på ytor han slipper att springa på, för jessus vilken fart Matti hade. Det gör ens hjärta så varmt och ger det där extra slaget när man ser ens häst är lycklig! Och igår var Matti så glad så han visste inte vart han skulle ta vägen och sprang varv på varv på varv runt i manegen med kompisen Tore efter eller före sig.
 
I morgon kväll ska Matti få leka med Pasa om allt går enligt planeran, och idag ska vi rida lite. Så vi får se då hur det går! Jag har velat hålla lite lugnare åt Matti då han snubblade så senast vi var i terräng, för det hör inte till vanligheterna för Matti. Kan ju hända Matti var bara trött i musklerna efter lite intensivare träning eller så hade han en sämre dag, eller faktiskt har någon låsning någonstans?
 
Men igår syntes inga låsningar eller snubblingar över huvdutaget när busen rockade loss i manegen!
 
 
 WROOOM!
Bus

Kommentarer
Postat av: Josefine ♔

Men så fin blogg du har :D

Svar: tack ska du ha! :)
Annu Åkers

2014-10-14 @ 11:35:47 / URL: http://jlandgrens.se/
Postat av: Katarina

Har du kollat honom efter omkullridningen?? Vore kanske bra att göra det.. =/. Utöver detta så är han ju jättefin din Matti :).

Svar: nej, eftersom det fanns inga tecken på att han tagit skada. först nu över en månad senare som han känts annorlunda.
Annu Åkers

2014-10-14 @ 19:21:32
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst :)

2014-10-15 @ 11:02:44 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo