Trotsade rädslan med lite hjälp

2015-02-27 @ 16:14:27
Idag så känner jag mig efteråt ganska så stolt! Idag var jag och Matti nämligen på hopplektion för första gången tillsammans på, ööh?, väldigt länge, kan det röra sig om 1 år? Vår goa vän Lotta hade övertalat mig att hänga med på hennes lektion och jag var helt ärligt nära på att avboka då jag såg hur det blåste ute idag och jag bara tänkte på hur knäpp Matti kommer att vara när det bullrar och har sig i plåten. Men han var hur cool som helst åd vi lade luvan på igen. Så kanske han nu äntligen accepterat bullret?
 
Vi hade väääääääldigt basic övningar, och hindren var enbart i cavaletti höjd (=ca 40-50 cm), så alla övningar hölls på en nivå som gjorde att jag tyckte det var kul och det var enkelt att komma över. Precis vad jag behövde. För efter att jag såg Matti och Aino gå omkull på Pia Pantsus träning i höstas blev jag rädd för bommar och cavalettin, för det var allt annat än roligt att se ens älskade häst göra en volt och se hur ryttaren flyger ur sadeln och bryter nyckelbenet!!
 
Men idag hölldes vi på ryggen och Matti var så snäll och go. Han taggde lite till så han bjöd fint mot hindren, men då glömde jag att rida ihop galoppen så han bara sprang med bakbenen istället för att skjuta ifrån. Men för att vara första gången efter uppbehåll är jag kalasnöjd! Det är bra med vänner runt en som peppar en så man hamnar att utmana sina rädslor, för jag kan faktiskt erkänna att det var riktigt roligt att rida lektion idag!
 
 
På måndag ska Matti lösahoppas igen. Så kanske vi får bort hömagen då som han samlat på sig i vinter ;)

Kommentarer
Postat av: Susanna

Åh vad roligt! Jag kom över min hopprädsla i höstas och det känns fantastiskt.

2015-02-27 @ 20:25:50 / URL: http://susannalundgren.blogg.se
Postat av: Robex Lundgren

fint

2015-02-28 @ 13:30:08 / URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo