Vi lever och mår bra!

2015-02-13 @ 19:13:00
Lång paus på bloggandet här, orsak.. fortsatt inspirationsbrist med rindingen. Stallet har man ändå spenderat tid i men jag har haft en enorm motivationsbrist med att rida något seriöst, så de senaste veckorna har sett ut som följande, skogspromenader till hands ochf rån ryggen. Terrängrundor, longering och bus på uteridplan och i manegen.
 
Men denna vecka har det äntligen börjat svänga! Jag tror slutspurten i skolan och genast börja på nytt jobb gjorde att all ork var borta, men nu när det börjar bli ljusare igen känner jag mig mera motiverad. Denna vecka har jag till och med unnat mig 2 ridlektioner för att få en spark i baken igen emd ridningen och Matti verkar också motiverad igen!
 
Men idag så löshoppade vi Matti och jessus så roligt han tyckte att det var!! Se bara på bilderna och videon här nera hur kul han tyckte att det var. Vi fick till sist börja säga prrrrr, flera gånger då han ville komma i sådan enorm fart mot hindrena, och eftersom han inte hoppat så mycket var man ju lite osäker hur han skulle lösa avstånden, men han fixade det bra! Så mitt mål nu är att få ungefär 1 gång i månaden en löshoppnignsdag åt min lilla gråa häst som tydligen tyckte det där var skit kul! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har ni sett någon gladare häst?? Öronen framåt helatiden bara. Älskling <3
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Gud vad fin han är!

2015-02-14 @ 14:29:55 / URL: http://susannalundgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo