Huippu lektion!

2015-07-10 @ 22:03:00
Finally blev ridlektionen av, jag var verkligen i behov av lektionen!! Vissa saker hade gått framåt för mig och Mattim medan andra saker hamnar jag att jobba mera på, som till exempel min hand. Nu när jag ridit så mycket på egenhand har min hand blivit allt för hård och omjuk! Jag vill så mycket så handen lämnar fast och det blir mycket svårare att uppnå den mjuka kontakten framtill som jag eftersträvar.
 
Lena filmade en 10 min som jag klippet ihop och ner till 2 min, och man ser verkligen hur jag måste jobba bort den ovanan! Helt super att hon kunde filma och hålla lektion samtidigt så jag fick höra och se samtidigt vad som sades och vad som gjordes utifrån. Nu har jag klippt bort ljudet av Lenas fagra stämma då jag inte frågat lov om jag får publicera, så ni får höra på lite uptempo låt av zlatan istället ! ;) Tack Lena för en mycket givande och välbehövd lektion igen! Häst och ryttare var genom svettiga efteråt men mycket nöjda!
 
Jag har ridit för många duktgia insturktörer som lär ut på lite olika sätt, men gång på gång återkommer jag till faktumet att mig passar Lena so far bäst. Hon har kännt oss så länge och förklarar så jag förstår och motiverar och piskar på exakt som jag behöver. Hennes pedagogiska sätt passar mig ypperligt!! Är det bra är det SUPER BRA, är det mindre bra kommer den lilla piskan fram från Lena så så man får jobba tills det blir bra. Eftersom Lena även sagt jag ska prova på andra tränare då man kan se problem från olika håll och se olika lösningar gör att jag får ännu mera förtroende för henne, för jag vet om det kommer en dag då hon itne kan hjälpa oss vågar hon erkänna det. Lena tänker alltid på ens bästa, vilken är så fint!
 
Här kommer en liten filmsnutt på 2 minuter med mig och Matti som ekipage och Zlatan som musik ;) Bra combo va? Känner ni igen oss efter denna långa paus med materail från vår ridning här på bloggen??
 
 
 
Kom ihåg att trycka på HD på kugghjulet för bättre kvalité i videon! :)

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

Så fint! :)

2015-07-11 @ 08:42:40 / URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo