This is not the time or place

2015-06-08 @ 18:14:22
Jag är så fruktansvärt glad att jag har Matti. Bloggen har varit ett bra bollplank och passande ställe för mig att få ur mig alla tankar och funderingar. Det negativa med att jag vill få utlopp för mina tankar och funderinga på bloggen är ju att jag kan inte skriva av mig precis allt jag skulle vilja, för det är inte alla gånger direkt snälla saker jag känner då någon sårat mig eller någon jag bryr mig om, men då har jag Matti som tar ner mig på jorden igen och ger mig lugn..
 
Så nu är det dags att cykla ut till min älskade vän och pussa på honom, gå ut i skogen och bort från alla hemskheter som gör en upprörd, förbannad och otroligt less.. Thank God att jag har Matti! Jag skulle ha ännu mera åsikter och ljudliga funderingar (kan man helst ha det?) om jag inte hade denna fyrbenta hjärtevän. Aldrig någonsin kommer jag ge upp denna vän, och aldrig någonsin!! Han ger harmonin jag saknar när jag är som mest behöver den!
 
Det är onödigt jag försöker mig på ett ridpass idag i detta humör, terapi i skogen är vad jag behöver! Herregud, tanken av att se mig utan Matti skrämmer mig (även pojkvännen tror jag lite, hehe). Vilken vidrig, bitter och elak människa jag skulle vara!! Tur jag har en karl och häst som ger mig lugnet tillbaka när jag brusar upp! <3
 
 
Världens bästa terapeut! 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Härlig bild :)

2015-06-08 @ 18:37:30 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Anonym

Jätte fin bild!

2015-06-08 @ 21:02:33 / URL: http://joohannalof.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo