Vad har hänt senaste veckan?

2015-03-27 @ 16:20:58
För det första dröjer det att få bilder till bloggenf ör att min hårdskiva är full så kan inte överföra bilderna från kameran till datorn ännu, men hoppeligen nu inom snar framtid fixas detta!
 
Men vad som hänt senaste veckan är att jag har varit i sverige på dop, medan jag var borta bekantade sig Matilda och Matti med varandra på egen hand och det blev bestämt att Matilda kommer nu under en tid framöver ta hand om Matti 50% från och med april då jag har mycket med vår husbyggande. 
 
Hur jag ska klara av att enbart "bestämma" 50% får vi se, jag vet ju Matilda tar bra hand om Matti och Matti verkar gilla henne, men det är mitt lilla barn så det tar samtidigt i hjärtat som jag vet att detta är enda rätta. Jag vet ju att detta inte betyder jag inte får åka ut till Matti, för att ta en promenad ut i skogen är inget bort från att Matilda kan rida samma dag, men ni kanske kan tänka er. JAg är ändå mycket tacksam att Matilda och Matti passar så bra, för annars skulle jag inte ens gå med på detta, så nu ska jag ine tolkas fel i min text!! :P
 
Men jag red Matti på tisdag och han var helt toppen. En lite buse på gott humör kan man tolka ridpasset (men busig på ett roligt sätt). Red mycket övergångar och tempoväxlingar och tog det i korta etapper ridsessionerna eftersom Matti blivit riden 3 dagar irad före denna ritt i manegen, och som ni kanske minns från tidigare tröttnar Matti lätt på manegen om han är där mera än 3,4 gånger i rad.
 
Så på onsdag red vi ut med Johanna och Mattis partner in crime Pasa i terräng. Vädret var underbart och sällskapet lika bra. Dessa humörhöjare tycker jag om! Igår torsdag busade vi loss i manegen på egen hand och körde lite löslongering vilket Matti tycker om. Han hade inget extra bus i sig idag så vi höll inte på allt för länge utan motionerade varandra i 20 min och gick sedan in i stallet så Matti skulle få sin mat och jag utfodra kraftfodret åt hästarna.
 
Idag har jag också kvällsstall men ska rida före det, tänkte köra lite jogg bara idag och inte så avancerat, men ändå så han får jobba, för i morgon ska Matti vaccineras och då blir det två dagar ledig för honom.
 
I brist på andra bilder får ni nöja er med en från i tisdags från instagram

Kommentarer
Postat av: Anonym

var bygger ni hus? blir det eget stall?

Svar: i Korsholm. Nej det har vi inte råd med tyvärr, kanske någon gång längre fram i tiden om vi vinner på lotto :P
Annu Åkers

2015-03-27 @ 20:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo