Vilken dag!!

2015-03-28 @ 15:41:00
Nu är jag trött i kroppen minst sagt! Har gjort min stalldag idag och varit i stallet från 06:50-15:30. Dagen började med att två boxdörrar hakat upp sig och jag tänkte inte få ut de två hästarna innuti, fortsatt med att en hage var kaputt så jag fick provicoriskt fixa den så att alla hästar skulle få gå ut idag. Men eftersom morgonen började med oflyt dröjde allt annat längre innan det blev gjort så det blev ganska så bråttom, men jag blev bara i slutändan 30 min senare än planerat.
 
Matti blev dessutom vaccinerad idag så nu kommer han ta det lugnt i ca en vecka med helt ledigt idag och i morgon, en lite prommenad på måndag och sedan terräng och lite små lunkande. Men efter gårdagens super pass förtjänar han detta också!
 
Jag har nämligen upplevt att Matti inte varit lika överlycklig att jobba som han varit tidigare, så denna vecka har jag överdrivit med beröm och vilken helomvädning han gjorde! Igår blev han så ivrig så han bjöd på alla möjliga rörelser och lyssnade så fint framåt och lyfta fina galopplyft från HALT (!!), det har han aldrig gjort tidigare, men nu var han så ivrig så han bara lyfte galopp och hade så bra attityd och humör. Så jag tror denna ego boozt vecka har varit bra för Matti, för han är absolut bäst när han är så här glad och go!
 
Nu ska jag käka något innan jag åker ut till stallet igen, för ikväll har jag kvällstall, så det är riktigt heppa-tjej idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo