Vilken lättnad!

2016-02-02 @ 14:33:49
 
 
Vilken fantastisk lättnad allt går bra i flocken. Idag förmiddag släpptes Matti med den övriga flocken. Mattis beteende är jag inte orolig för eftersom han har ett sådant snällt hästsätt, men då man inte kände de andra hästarna. Så jag tog det säkra före det osäkra och hade skydd på i hagen idag. Lade dessutom några varv med silvertejp runt så de säkert skulle hållas i allt busandes.
 
Flockledaren Ville jagade Matti stundvis, men helt okej betende det med, de ska visa rangordningen och Matti for undan och allt gick lugnt till. Trots att Matti blev undanjagad några gånger såg han ändå (matglad som han är) att han fick chanser att äta från höbalen. På tal om höbal, får se hur fet Matti blir nu när han får fri tillgång till hö. HAn är van med protioner, och nu kan han gå och småäta när han vill, så jag har på känn han kommer äta emd god aptit nu i början innan han fattar att höbalen är där för honom och resten av flocken hela dagen, haha. Det finns annars en underbart söt 2-åring i flocken som genast ville bli kompis med Matti, och jag har på känn de kommer att komma lika bra överens som MAtti gjorde med sin första bästis, unghästen Arn som var i Helsingby.
 
Det snöade så mycket på morgonen så jag lämnade kameran hemma så den inte skulle gå sönder, så de får bli bara några telefonbilder istället! :)
 


Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo