Funderat från och till

2016-05-16 @ 19:49:00
Jag har funderat från och till och valt att pausa en längre tid med denna blogg. Varför? Jo för jag retar mig gallfeber på när folk faktiskt tror att det som jag inte skriver på bloggen så händer inte. Laddar jag inte upp bilder på då jag rider, ja då står Matti bara i hagen, och laddar jag upp mera ridbilder så har jag ändrat mitt häst tänk och lämnat mitt "horsemanship tänk".. Så hur det går för oss kommer här efter ske på Instagram istället och min FB, så slipper jag sådana kommentarer som suger onödig energi ur mig. ;)
 
Vi är precis så som vi alltid varit, vi vill vara "all naturale" men ändå träna aktivt för att utvecklas och kunna tävla den dag mina nerver tillåter det ;) Mattis välmående har alltid varit PRIO ETT för mig, allt annat har kommit i andra hand! Varför låter jag mig sådana här kommentarer påverka mig?? Det är inte så enkelt att inte låta det påverka en då det handlar om ett av det käraste jag har, nämligen Matti. Då tar det var andra tycker och tänker utgående från vad jag skriver. Han är mitt andrum, min styrka och en av de viktigaste varelserna i mitt liv, så klart det tar på. Men nu är det slut med det för jag tar paus här, eller så uppdaterar jag någon enstaka gång bara! :)
 
Trevlig fortsättning på våren från oss som inte ännu kommit i sommarform ;)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Catzen

Hejsan, av ren nyfikenhet måste jag fråga om du har häst hos Peter Bonn? Ser så bekant ut, håller lektioner där nu som då ☺️

Svar: yep. just där :)
Annu Åkers

2016-05-16 @ 20:41:06
Postat av: Ann

Vad tråkigt att det är så, jag saknar att läsa om er! Men jag förstår. Kan jag få ditt namn på Instagram så jag kan följa er där? :)

Svar: Annuakers heter jag där ☺️
Annu Åkers

2016-05-18 @ 12:19:12 / URL: http://lemirage.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej,
Operade du sesambenet? Mvh Peter

2016-07-04 @ 21:33:10
Postat av: Anonym

Hej,
Operade du sesambenet? Mvh Peter

2016-07-04 @ 21:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo